My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

De kleuren van het najaar

Het najaar komt er weer aan en dat betekent tijd voor nieuwe kleuren in je interieur. In de lente wordt veel gebruik gemaakt van frisse en lichte kleuren, in de herfst en winter zijn de warme kleuren een mooie aanvulling in een industrieel interieur. Maar wat zijn dan warme kleuren? En welke kleuren horen daar allemaal bij? En vooral ook; hoe kun je deze kleuren combineren? In de blog van vandaag zullen we dat beschrijven. Lees vooral verder.

Warme kleuren voor het najaar

Warme kleuren geven je huis sfeer en een comfortabel gevoel, maar wat zijn precies warme kleuren?  Een kleur noemen we warmer, als deze een gele ondertoon heeft. Dus als de kleur gemengd is met geel. Voorbeelden van warme kleuren zijn beige kleuren, aardetinten maar ook blauw en bordeauxrood. Alle kleuren die voorkomen in houttinten zijn ook warme kleuren. Sowieso geeft hout warmte en sfeer aan je interieur.

Kleuren najaar

Niet alle warme kleuren zijn mooi in je interieur als het najaar eraan komt, daarom hebben we een selectie gemaakt. Kleuren die warmte even in je interieur en uitstekend passen bij het meer donkere karakter van dit jaargetijde zijn:

Afbeelding van verhaalpin

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 190 reviews.